Exclusive BDR care in Sarajevo!

Diamond Touch Masažni Program

 

Diamond Touch vam nudi široki asortiman vrhunskih masažnih tretmana. Svaki masažni tretman je posebno prilagođen svakom korisniku i pruža maksimalni učinak u skladu sa programom koji će za vas pripremiti naše stručno osoblje. Sagledavajući sve aspekte vašeg problema i vaših potreba poseban program koji vam spremimo pružiti će maksimalni efekat bez popratnih posljedica, koje se, ukoliko masažni tretmani ne budu izvedeni pravilno, a to mnogi klijenti masažnih usluga nisu svjesni, mogu pojaviti od nekoliko dana do nekoliko mjeseci poslije tretmana. Naše stručno i namjenski školovano osoblje će za vas pripremiti najbolju kombinaciju tretmana koja će vam pružiti maksimalno olakšanje i zadovoljstvo.

9
Ekskluzivnih masažnih tretmana

 

 

Izaberite vaš masažni tretman

Diamond Touch Masaža
Diamond Touch masaža će opustiti vaše tijelo, relaksirati mišiće nakon napornog radnog dana i povratiti vam prijeko

potrebnu energiju za nove izazove. Kombinirajući nekoliko tehnika Diamond Touch masaža ne samo da će opustiti vašu muskulaturu i riješiti vas bolnog vrata, ledja ili nogu, nego će vam poboljšati cirkulaciju i prokrvljenost tkiva, donoseći vam znaćajna poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja i pripremajući čitavo tijelo za nove izazove.

Luxury Orient Saphire
Masažni biser istoka koji vam pruža sve čari specifične masažne metode orjenta. Specifičnost ove masaže su posebni preparati koji se koriste u procesu. Spravljeni po posebnoj recepturi, sapuni koji bivaju nanošeni djeluju relaksirajuće i osvježavajuće, sa rehabilitacijskim efektom na kožu i mišićna tkiva, svojevremeno korištena i od vladara Turskog prijestolja. Želite se osjećati kao sultan ili sultanija? Ova masaža je izbor za Vas!

No stress
Tokom no stress masaže koristimo karakteristične masažne tehnike u kombinaciji sa odabranim tonskim zapisima, koji zajedno u kombinaciji pružaju iznimno relaksirajući efekat na tijelo. Ovu masažu preporučujemo osobama sa stresnim radnim obavezama ili stresnim životnim razdobljima. Naučna istraživanja evropskim univerziteta tokom protekle decenije dokazala su da stres iznimno djeluje na radnu efikasnost i smisleno donošenje odluka. Ovaj masažni tretman vam pomaže da značajno poboljšate svoje sposobnosti donošenja razumnih, kvalitetnih i efikasnih odluka.

 

Pain Kill
Masaža koja se često navodi kao glavni masažni tretman, pogrešno izvedena donosi samo trenutno olakšanje sa teškim dugoročnim posljedicama. Uz pažljivu promatranje svih simptoma naš tim će sastaviti specifičnu tehniku za vaše stanje i da li, kratkoročni ili dugoročno, napraviti plan masaža koji će vas riješiti bolne muskulature. Preporučujemo je pacijentima sa bolovima u vratu, ledjima, nadlaktici i nogama. Također se može efikasno koristiti i u stanjima karakterističnog spazma (napetosti) mišića, kao prevencija bolnog stanja koje će neminovno uskoro nastupiti ukoliko se na njega ne djeluje preventivno.
Deep pain frezze
Uključuje specifičan masažni plan sa primjenom tehnika naglog hlađenja (primjene leda) kao najefikasnije metode rješavanja akutnih iznimno jakih bolova. Uključujući led u masažni plan dobijamo iznimno jak analgetski alat koji nam pomaže da maksimalno analgetski djelujemo na vaše tijelo u akutnim fazama, uključujući čak i upale živca.
Masaža stopala sa pilingom i parafinom
Stopala trpe naš životni stil i iznimno su podložna efektima brzog života. Uzimajući u obzir kompleksnost masaže stopala, koja se nažalost vrlo olako shvata, kroz naša iskustva i izučavanja medicinskih istraživanja u ovu tehniku uključujemo parafin. Primjenom parafina (tehnike grijanja) iznimno kompleksnu muskulaturu stopala uspijevamo opustiti i obnoviti (koliko je to u skladu sa stanjem i vašim obavezama moguće), poboljšavaći njenu efikasnost i vaš život. Preporučujemo je pacijentima koji dan provode “na nogama” i primorani su nositi obuću koja nije anatomski korektna za stopala.

 

Nature Touch (Fango)
Iako mnogima izaziva zgražavanje pomisao da će biti masirani u blatu, moramo naglasiti da je to blato (fango metoda) iznimno ljekovito vulkansko blato, sa mineralima i elementima koji su prijeko potrebni tijelu. Visoka energetska i rehabilitacijska vrijednost čini ovu metodu jednom od najpopularnijih u svijetu, a njega efikasnost jednom od metoda koja se najčešće preporučuje. Nature Touch masaža je prijeko potrebna svakom, zbog svog rehabilitacijskog efekta na tijelo preporučuje se da bude, ukoliko ste u mogućnosti, obavljena barem jednom mjesečno.
New Age Limfna Drenaža

Limfna drenaža ima za cilj da limfne puteve učini maksimalno prohodnim i da manuelni pritisak utiče na promjenu pritiska na nivou tkiva što za posljedicu ima ubrzavanje transporta tečnosti iz međućelijskog prostora u limfni sistem. Potreban pritisak koji se distribuira preko kože mora biti oko 1-1.5 kg na 10 cm kvadratnih, ukoliko pritisak nije kontrolisan postoji opasnost od moguće rupute kapirala i vezivnih vlakana (kolagen i elastina).

Ekskluzivna CFC Anticelulitna Masaža
CFC eliminiše štetni višak vode iz tijela, regeneriše oštećeno vezivno tkivo i izbacuje štetne toksine. CFC masaža je najzdraviji vid masaže koju možete priuštiti svom organizmu, a pored toga masaža je upotpunosti bezbolna.